Nie wiem czy dobrze widze, ale na 4 zdjeciu w prawym rogu lampy jest cos co wyglada jak homologacja. Dlaczego zakladacie ze jej nie ma?
[O1] Zbiornik podciśnienia
Zwiń
X
-
[O1] Zbiornik podciśnienia
Mam małe pytanie do was, odkąd kupiłem auto nie było w nim zbiornika podciśnienia, czy jazda bez niego może spowodować jakieś szkody? Pytałem znajomego mechanika to powiedział, że można bez niego normalnie jeździć. Drugie pytanie to czy brak tego zbiornika może powodować brak mocy (zamulanie).
Chodzi o ten zbiornik zaznaczony na zdjęciu.Załączone plikiSeryjne 1.9 TDI AGR + wtryski ASV
-
-
endryu, Rozumiem,że na zdjęciu jest Twój silnik AHF z instalacją podciśnienia.Moje pytanie dotyczyło kolegi thickel, a konkretnie czy ma silnik AHF.Istnieje uzasadnione podejrzenie,że ma silnik AGR,w którym tej instalacji nie ma.Osobiście watpie,aby suszarka w AHF prawidłowo pracowała bez podciśnienia.
A tak BTW:gdzie skierowałeś koniec odmy?Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzRozumiem,że na zdjęciu jest Twój silnik AHF z instalacją podciśnienia.Moje pytanie dotyczyło kolegi thickel, a konkretnie czy ma silnik AHF.Istnieje uzasadnione podejrzenie,że ma silnik AGR,w którym tej instalacji nie ma.Osobiście watpie,aby suszarka w AHF prawidłowo pracowała bez podciśnienia.
A tak BTW:gdzie skierowałeś koniec odmy?
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz